Technical lighting

Uitstekende service

Jarenlange ervaring

Specialisme

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Voor technical lighting in diverse vormen en maten gaat u naar de professional. Marilux is een van deze professionals. Wij hebben tientallen jaren ervaring en zorgen ervoor dat iedere klant met het desgewenste product naar huis gaat. Verder vinden wij persoonlijk contact zeer belangrijk, wij nemen voor u de tijd. Daarnaast luisteren we naar uw wensen en behoeftes en wordt er gezorgd dat u een scherpe prijs krijgt met betrekking tot bijvoorbeeld technical lighting.

Advies op maat, ook over technical lighting

Vindt u het belangrijk om op een juiste manier geholpen te worden? Door de jarenlange samenwerking hebben we een groot scala aan know-how opgebouwd met betrekking van producten van onze partners. Zodoende kunnen wij u advies op maat geven en zorgen dat u met een tevreden gevoel terugkijkt naar onze samenwerking. Verschillende partijen waar wij producten van aanbieden zijn onder andere:

  • Albright International
  • Imax;
  • Francis Searchlights;
  • Deckma GmbH
  • Craig & Derricott.

Doordat wij goede ingangen hebben binnen deze fabrikanten kunnen wij u snelle levering aanbieden met betrekking tot producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een technical lighting.

Wanneer u ervoor kiest om eerst meer informatie in te winnen kunt u ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 010-3132772. Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden en andere bijbehorende informatie over bijvoorbeeld technical lighting. Echter kunt u er ook voor kiezen om eens langs te komen binnen onze vestiging. U kunt ons vinden aan de Flensburg 9 in Barendrecht.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Relevante links