Searchlight

Uitstekende service

Jarenlange ervaring

Specialisme

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wanneer u een searchlight zoekt van hoogstaande kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Marilux heeft een jarenlange samenwerking met Deckma GmbH en Imax, zo bent u bij ons gegarandeerd van hoogstaande producten die jarenlang meegaan. Verder vinden wij een persoonlijke aanpak belangrijk. Zo kunt u er bij ons van uitgaan dat wij voor u de tijd nemen en zorgen we ervoor dat u de juiste producten vindt die precies bij uw wensen en behoeftes passen. Binnen de scheepsvaart is een searchlight onmisbaar, het is dan ook een belangrijke zaak om de beste producten aan te schaffen.

Bij Marilux vindt u searchlight in verschillende soorten en maten

Searchlight vindt u in verschillende en diverse maten en soorten. Zo kunt u kiezen uit de merken Imax of Deckma GmbH. Aan de hand van betrouwbaar advies van onze medewerkers wordt er gezorgd dat u precies het juiste product vindt dat bij u past. Wij zijn een intermediair, zodoende hebben wij geen belang bij het feit welk product u bij ons koopt. Het belangrijkste vinden wij dat u het juiste product vindt dat past bij de specificaties die u zoekt. Andere producten waar wij een samenwerkingsverband mee hebben zijn onder andere:

  • Albright International
  • Imax;
  • Francis Searchlights;
  • Deckma GmbH
  • Craig & Derricott.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de aankoop van een searchlight bij Marilux? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 010-3132772.Verder zijn wij centraal gelegen met onze vestiging in Nederland. Zo zijn we makkelijk bereikbaar. U kunt ons vinden aan de Flensburg 9 in Barendrecht. 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Relevante links