Imax zoeklicht

Uitstekende service

Jarenlange ervaring

Specialisme

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Het design van het Imax zoeklicht is gebaseerd op jarenlange ervaring en intensief onderzoek. Er is gebruik gemaakt van met zorg uitgekozen producten, die staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Verder hebben we nauwe en goede contacten met Imax door onze samenwerking. Zo wordt er gegarandeerd dat u een product koopt dat jaren meegaat. Verder vinden wij persoonlijk contact zeer belangrijk bij Marilux, zo nemen wij voor u de tijd door het met zorg uitzoeken van uw producten. Dus ook voor uw Imax zoeklicht.

Een Imax zoeklicht, dat vindt u zeker bij Marilux

Een Imax zoeklicht staat voor kwaliteit, door het gebruik van duurzame producten met een lange levensverwachting wordt er gezorgd dat u gegarandeerd bent van een kwalitatief sterk product. Verder vinden wij het van Marilux belangrijk dat u met een goed gevoel terugkijkt naar onze samenwerking. Wij hebben door jarenlange samenwerking met verschillende partijen een uitgebreide kennis opgebouwd. Deze kennis wordt dan ook gebruikt om u te helpen, met al uw vragen of verzoeken. De verschillende partijen waar wij onder andere mee samenwerken zijn:

  • Albright International
  • Imax;
  • Francis Searchlights;
  • Deckma GmbH
  • Craig & Derricott.

Bent u benieuwd naar de producten of de mogelijkheden die Marilux aanbiedt? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 010-3132772. Wij beantwoorden graag uw vragen over onder andere een Imax zoeklicht, maar ook een floodlight of een product van Albright International. 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Relevante links