Albright SW60

Uitstekende service

Jarenlange ervaring

Specialisme

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Zowel de SW80 als de SW60 serie van Albright International is speciaal ontworpen voor toepassingen binnen het distributiecentrum. Denk hierbij voornamelijk voor het in en natuurlijk uitschakelen van elektromotoren in kleine voertuigen. Als je denkt aan kleine voertuigen binnen de DC komen we snel uit op onder andere: lichte industriële trucks, invalide wagens, elektrische palletwagens en ga zo maar door. Producten die verkocht worden via Marilux zijn van hoogstaande kwaliteit. Verder wordt er gezorgd dat deze producten met de nodige zorg worden geleverd. Bij ons komt u niet voor onverwachte verassingen te staan.

De Albright SW80 of SW60 aanschaffen?! Dat kan bij Mariflux

De Albright SW contactors, onder andere de serie van de SW80 en SW60, zijn compact. Deze producten zijn zo gebouwd dat desgewenst nodig de contacten vervangen kunnen worden. Verder staan wij als Mariflux voor kwaliteit, maar ook kunnen wij voor u desgewenst maatwerk leveren. Verder werken we naast met Albright ook samen met onder andere:

  • Imax;
  • Francis Searchlights;
  • Deckma GmbH
  • Craig & Derricott.

Door jarenlange samenwerking met deze bedrijven bent u verzekerd van goede prijzen en de juiste benadering. Dit geldt onder andere voor de producten van Albright, denk hierbij aan SW80 of SW60 serie. Bent u verder benieuwd naar de mogelijkheden die wij als Marilux voor u kunnen aanbieden? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 010-3132772. Onze ervaren medewerkers maken voor u de tijd en zorgen voor vakkundig en betrouwbaar advies op al uw vragen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Relevante links