Albright SW180

Uitstekende service

Jarenlange ervaring

Specialisme

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

De Albright SW180 en SW200 zijn speciaal ontworpen voor gelijkstroom belastingen. Zo kunnen deze producten worden gebruikt binnen de industrie of distributiecentrums. Zo kan de Albright SW200 en SW180 gebruikt worden voor motoren op elektrische voertuigen, denk hierbij aan bijvoorbeeld industriële trucks. Marilux zorgt ervoor dat er met zorg en deskundigheid met u als klant gecommuniceerd wordt zodat u altijd de juiste keuze maakt met betrekking tot uw product. Verder is kwaliteit ook zeer belangrijk, dit is ook iets wat wij graag uitdragen naar onze klanten, wij nemen dan ook de tijd voor u om te achterhalen wat voor product u nu precies nodig heeft.

De Albright SW180 en SW200, bij Marilux bent u op het juiste adres

De Albright SW180 en SW200 zijn geschikt voor zowel het schakelen, resistieve, capacitieve, en inductieve belastingen. Marilux is al jarenlang de tussenschakel voor consument tot de fabrikant. Wij vinden een eerlijke en betrouwbare omgangsvorm dan ook zeer belangrijk. Bij ons bent u naast betrouwbaar advies ook gegarandeerd van een scherpe prijs. Naast Albright hebben wij ook meerdere samenwerkingsverbanden. Zo werken we ook samen met onder andere:

  • Imax;
  • Francis;
  • Craig & Derricott.

Heeft u nog vragen of zijn er nog bepaalde onduidelijkheden over een bepaald product? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Albright SW200 of de SW180. Dan helpen onze ervaren medewerkers u graag met deskundig advies. U kunt ook eens langskomen aan onze vestiging in Raamsdonkveer aan de Bliek 14. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de A27 en liggen centraal in het land gevestigd.  U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer: 010-3132772.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Relevante links